Mat og drikke

- Blant annet kommer cherrytomater fra Israel, så alle slike tomater må fjernes fra alle butikker. Videre må de ansatte i bedrifter som benytter seg av catering forsikre seg om at slike tomater ikke brukes til å lage smørbrødene de får levert.
- Honning og honningprodukter må man holde seg unna. Det verdensomspennende problemet med kollaps i biekolonier har blitt et problem for honningproduksjonen, og Israel har laget en oppfinnelse som gjør at store deler av honningproduktene kun kan lages ved hjelp av denne teknologien.



- Unngå å drikke noen av de prisvinnende israelske vinene. Du må heller ikke drikke noe som kommer fra israelskproduserte maskiner som kan lage gode drikker i hjemmet.
- Unngå frukt fra Sør-Afrika og Peru siden produkter fra disse landene blir markedsført under israelske merkenavn.
- Unngå alle jordbruksprodukter fra følgende land siden de bruker vanningsanlegg og jordbruksteknologi som kommer fra Israel: Dette inkluderer det meste av Afrika, Kina, India, Indonesia, Nepal og en rekke andre land.
 - Mye av frukten og grønnsakene (inkludert organisk) har blitt forbedret med israelsk teknologi. Dette kan redde millioner av mennesker fra å sulte ihjel, men det er selvfølgelig ikke grunn nok til å spise slikt. For å være på den sikre siden, spis kun frukt og grønnsaker du har dyrket frem selv.


Mer lesestoff: Teknologi
Helse
Mennesker
Annet