Teknologi

- Fjern alle Intel Pentium- og Celeron-prosessorer fra datamaskiner, for sjansen er stor for at disse ble utviklet og/eller produsert i Israel. Ivy Bridge-prosessoren vil også bli produsert i Israel.
- Kvitt deg med Mac-en din. Harddisken og prosessoren kan være fra Israel.
- Slutt å bruke operativsystemer produsert av Microsoft (Windows XP, Vista, 7, 8 osv), siden Microsoft i stor grad er avhengig av forsknings- og utviklingssenteret som befinner seg i Israel.
- På alle datamaskiner som er i drift må man fjerne eventuelle antivirusprogram og brannmur-løsninger, siden denne teknologien har sin opprinnelse i Israel. Dette gjelder selvsagt også for organisasjoner, og de ansatte bør ikke lenger åpne e-post med vedlegg siden disse kan inneholde virus. Man kan for øvrig heller ikke sende e-post, siden algoritmen/kodingen vi bruker for å sende e-post den dag i dag ble utviklet av en israeler på Ben-Gurion-universitetet Be’er-Sheva i 1980.



 - Kvitt deg med alle mobiltelefoner. Den første mobiltelefonen og teknologien bak ble utviklet i Israel, og mobil-chippene fra ett enkelt israelsk selskap har blitt installert i over 100 millioner enheter. Til nødstilfeller er mobiltelefon fint å ha, men husk å ikke sende SMS-er, siden også dette ble oppfunnet i Israel.
 - Ingen enheter med 4G kan brukes; evt. må man slå dette av, siden brikkesettet er israelsk.
 - Slå av eller kvitt deg med telefonsvareren din og husk å slette alle beskjedene, siden det var israelske selskaper som fant opp systemet.
 - Før du tar i mot materiale som er skrevet ut på en printer, husk å forsikre deg om at papirene ikke er skrevet ut på en skriver som benytter den israelske teknologien som halverer blekkforbruket.
 - Ikke bruk Facebook, siden mange innebygde og tilleggsapplikasjoner er utviklet i Israel.
 - Ikke se videoer på nettet siden det er en viss sjanse for at plattformen som ble benyttet under opplastingen kommer fra AOL, og dermed er det en viss fare for at plattformen ble utviklet i Israel.
 - Ikke søk etter svar på dine spørsmål på internett, siden faren er stor for at søkemotoren du benytter deg av er utviklet i Israel.
 - Når du er hjemme i stua og vil kose deg med en film, unngå å bruke Video On Demand (VOD) siden reklamene som kan dukke opp gjerne drives av israelsk programvare.
 - Ikke kjøp dingser som du kan spille på, for det er stor sannsynlighet for at disse benytter seg av israelsk teknologi.
 - Leser du e-bøker? Det må du slutte med, siden teknologien bak kan komme fra Israel.
 - Ikke benytt deg av datalagring som USB-minnepenner og harddisker, siden begge deler kan være utviklet i Israel.
- Kjører du elektrisk bil? Denne må du nok kvitte deg med, siden faren er stor for at batteriet kommer fra Israel. Det er mye bedre å sitte i kø i trafikken og med sikkerhet vite at du med din bensin/diesel-bil finansierer despot-regimer.
Mer lesestoff:

Mat og drikke
Helse
Mennesker
Annet